Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Риалити

Hell’s Kitchen ще конкурира MasterChef

Професионални готвачи ще мерят сили, кастингите за най-голямото кулинарно шоу са в разгара си

NOVA нахлува на територията на кулинарните състезания с първи сезон на предаването за професионални готвачи Hell’s Kitchen, което стартира на 27 февруари от 21:00 часа.

В новия телевизионен сезон за първи път в българския ефир професионалисти ще мерят сили в изключителни изпитания за кулинарни умения и силни характери, а мотивацията им ще бъде допълнително подсилена от голямата награда – 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Виктор Ангелов.

„Hell’s Kitchen е много по-различен от всички познати кулинарни предавания, не само заради факта, че участниците във формата са професионалисти, но и защото те ще попаднат в кухнята на един реален ресторант. Тяхната основна задача ще бъде да изпълняват истински поръчки на клиенти, а стресът от това ще бъде засилен от високите изисквания на шеф Ангелов“, разкриват продуцентите на предаването.

Междувременно кастингите за Hell’s Kitchen България са в разгара си, а безкомпромисното жури обещава да намери не само страхотни професионалисти, но и силни характери, защото характерът е основно изискване за професионалната кухня, която е подчинена на висока дисциплина. В кухнята на шеф Виктор Ангелов има място само за най-добрите, а кои са те и какви предизвикателства им е подготвил той, ще разберем от 27 февруари, 21:00 часа в ефира на NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Междувременно стана ясно, че най-успешният ресторантьор сред рапърите у нас Лео Бианки ще смени Виктор Ангелов в четвъртия сезон на MasterChef на bTV, който ще бъде водещ на конкуретното предаване по NOVA.

Бианки вече е бил гост в MasterChef. За разлика от Андре Токев и Петър Михалчев, които преди старта на формата бяха напълно непознати за широката аудитория, италианецът е разпознаваем от баба до бебе с палитрата си от кулинарни рубрики в радио и тв ефира, както и с музикалните си колаборации с Део, Рафи и Играта.

Първият чужденец в историята на българския „Биг Брадър“ днес е собственик на два от оборотните ресторанти в столицата, а ястията му са галили небцето на знаменитости като Ерос Рамацоти, Жерар Депардийо, Тото Котуньо и Григор Димитров.

В предстоящия сезон на шоуто, което е толкова успешно, че вкара в речника на малките деца думи като „презентация“ и „плейтване“, ще има доста нови елементи в регламента. Голямата награда обаче остава непокътната – победителят ще получи чек за 100 000 лв.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати