Меню

Избрани новини

Звездите

Галя от Каризма стигна дъното! Ето истината за жалкото й съществуване в Лондон

Спяла в познати българи, отплащала се със секс и изсмърквала всичко

39-годишната Галина Курдова нашумяла покрай дуета си с Миро Каризма тъне в мизерия и води жалко съществуване, научи репортер на LifeOnline.bg.

След като музикалната кариера на родената в Сибир Галка се срина, тя избяга в Лондон с надежда за по-добър живот. Опитите й да се стабилизира така и не успяват вече години наред.

Надеждата, че ще пробие в музикалния бизнес на острова бяха попарени много отдавна, тогава останал само варианта да се задоми с някой състоятелен мъж, разказаха българи сблъскали се с битието на нашенката.

Самочувствието на звезда и мързелът обаче не работели в нейна полза, тя не била склонна да се труди като всички останали, а и да почнела някъде (обикновено като сервитьорка или миячка), трудно се задържала повече от седмица.

Липсата на средства я лишила от възможността да поддържа квартира и карала отрасналата в Ямбол бивша звезда да обикаля домовете на познати и техните приятели и да живее при тях.

Галина обикновено избирала да се натресе в мъжки компании и се отплащала със секс за подслона, разказа източник пред LifeOnline.bg. Момчетата обаче бързо вдигали ръце от наглата певица, която се вживявала на принцеса и не пипвала нищо в домакинството.

Чистенето, миенето, прането и готвенето били неприемливи занимания за половинката от Каризма и тя твърдо отказвала да поеме част от домакинските задължения.

Пострадалите от нейните пребивавания момчета се оплаквали, че тя изяждала и изпивала всичко от хладилника.

Алкохол в къщата въобще не оставал, а ако в полезрението й попаднели наркотици -поглъщала всичко, до което се докопа.

Когато нервите на някой мъж не издържат и той я изгонел, тя отивала при друг негов приятел, с когото по-рано се е запознала, a когато и неговото търпение се изчерпело прескачала при следващ и така до скоро.

С поведението си Курдова изчерпала всички свои познанства и изпаднала в немилост сред българите в британската столица. Тогава Галка се принудила да започне каквато и да е работа за да преживява. Далеч от нашенците, които вече са опознали наглия й характер родената в Тургут глезла си хванала британец, барабанист в маргинална банда.

Единствената работа, за която успяла да се уреди е най-нежеланата от британците и обикновено се върши от емигранти от третия свят – гледачка на възрастни хора

Въпреки, че заплатата й като гледачка на немощни старици към частен здравен фонд, свързан с Министерството на здравеопазването на Великобритания, била доста висока дори за стандартите на Острова, все пак Галка трябвало ежедневно да чисти фекалии и изпражнения и да сменя памперси.

Засега единствената надежда за безоблачно бъдеще била в англичанина, с който живее. Двамата очакват мига, в който кариерата му на барабанист ще почне да се отплаща. Дотогава за семейното огнище ще се грижи Галинка, докладва информатор пред хотарена.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е певицата на годината според вас?

Ако имаше награди тази година за кого бихте гласували?

 

Покажи резултати