Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Пикантерии

Фриволно поведение! Капчикова едва се отървала от изнасилване

Ася подала грешни сигнали към напорист ухажор, той я натиснал мъжката

Една от най-атрактивните победителки в конкурса „Мис ПлеймейтАся Капчикова сподели шокиращ факт от своето минало, за който не е говорила досега.

В първото за годината издание на телевизионния таблоид „Папараци“, водещата Венета Райкова бе събрала отбор красавици предвождан от Соня Колтуклиева. В компанията на Русата Златка, Кали и Антония Петрова Ася разказа как се отървала на косъм от изнасилване.

Бившата на Криско обясни как след забава в дискотека, се съгласила да продължи купона в дома на мъж от компанията, с която се забавлявали в клуба.

Така той разпознал сигнал, че може би Капчикова е склонна да си легне с него, и той се пробвал да я насили, а Ася се кълне, че до фатален край не се стигнало. „Сигурно съм му дала грешен сигнал с поведението и приемането на поканата да идем у тях”, признава плеймейтката.

Тя се почувствала ужасно след случката, но така и не сигнализирала в полицията. Споделила само с близък човек, който запазил тайната й до днес.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати