Меню

Избрани новини

Пикантерии

Джорджано и шефът на имотната мафия на любовна ваканция в Гърция

Заварката помежду им е станала преди около два месеца

Мартин Божанов – Марто Нотариуса, който е разследван от МВР за стотици имотни измами е забил нежния певец Джордажо! Това разкрива сайта HotArena. Божанов и Мирослав Стоянов както е истинското име на изпълнителя са най-горещата и актуална двойка.

Заварката помежду им е станала преди около два месеца. Бившето гадже на Марто Нотариуса ги е хванала на калъп и избягала ужасена от гледката. Съвсем логично след това момичето разкарало измамника. Девойката е хостеса в известно столично заведение. На него обаче не му пукало защото бил щастлив с новия си приятел и истински влюбен.

В момента Марто и Джорджано се въргаляли в креватите в Гърция и се наслаждавали на всеки миг заедно, пише сайта, като уточнява, че столичният ъндърграунд отдавна знаел, че на тарикатът китките са меки. Запознати коментират, че е по-вероятно в новата двойка Мартин Божанов да играе ролята на дамата. 

За Джорджано това стечение на обстоятелствата е добро дошло защото приятеля му е фрашкан с пари и си го глезил. Преди по-малко от месец гръмна скандал, който освети престъпния бизнес на Марто Нотариуса. Той е разследван от Специализираната прокуратура и от Инспектората към МВР, писа вестник „Уикенд” .

Има и присъда за измами с имоти. Това обаче продължавало да бъде основно занимание и перо в бюджета му и до днешна дата. Скандалният измамник е забъркан в кражбата на над 200 апартамента и къщи в столицата, но все още е на свобода, макар срещу него да се водят рекордните 17 дела. 

Жана Бергендорф

Бандата за имотни измами действа по добре отиграна схема. Важна брънка в мафиотската организация е кумът на Мартин Божанов, ченгето от Икономическа полиция Петър Илиев – Пинокио. Той, заедно с още двама полицаи – Мирослав Иванов и Станимир Манолов, са уличени от Инспектората към МВР, че вадят неправомерно от общинската администрация удостоверения за наследници. 

В схемата на Мартин Божанов – Нотариуса участват и двама съдии и няколко прокурори, като един от обвинителите е заснет неколкократно в заведение в близост до Румънското посолство, собственост на имотния измамник. Имената на прокурорите и съдиите, участващи в престъпните схеми на Мартин Нотариуса са засекретени. Отговорник за контактите с магистрати в бандата на Мартин Нотариуса е дясната му ръка Ники Прасето.
Сред най-скандалните случаи на имотна измама, сътворена от дръзката банда на Мартин Божанов, е случай отпреди година и половина със 74-годишна баба. 

Деси и новото й гадже Благой – Малката Кобра
Старицата е собственичка на няколко магазина на улица „Фритьоф Нансен” срещу НДК. Бабата набързо е омъжена за шофьора на измамника с цяла папка фалшиви документи, без дори да знае кой е младоженеца. След като жената умира, имотите й се озовават в ръцете на престъпната задруга. Наглата банда продава жилищата за над 2,5 милиона лева, а истинските наследници остават с пръст в уста. В друг случай професор, който живее от години в Америка, се оказва  прецакан с имот за над 1,5 милиона лева. 

Когато се прибира в България, ученият научава, че е продал къщата си на улица „Вишнева”. Към днешна дата професорът е един от малкото свидетели срещу Мартин Нотариуса и бандата му, тъй като човекът наел детективи, за да научи кой и по какъв начин е задигнал къщата му и впоследствие я е препродал. Ученият е принуден да се движи с охрана, тъй като се страхува, че бандитите могат да посегнат и на живота му.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е певицата на годината според вас?

Ако имаше награди тази година за кого бихте гласували?

 

Покажи резултати