Меню

Избрани новини

Риалити

Динко от Ямбол:“Джино е мъжка проститутка“

Ловеца на бежанци извади доказателство, че Джино и жена му лъжат

Бронзовият медалист от Биг Брадър: Most Wanted гостува в „На Кафе“, където още с влизането си извади телефона си, на който показа скрийншот от разговорите на Дейна Бианкалана с репортер на български таблоид. Чата между двете жени съдържал потвърждение на думите на пишман граничаря, че Джино дължи пари на бившата си съпруга и че й е посягал.

Относно обвиненията, че сестра му е агитирала българи от Чикаго да лъжат, че Джино им дължи пари, псевдо родолюбецът защити своята роднина с факта, че тя била прекалено сериозна жена за да се занимава с такива глупости.

Джино Бианкалана

Победата на Джино Бианкалана предизвика вълна от негодувание сред съквартирантите и зрителите. Останалите участници не го поздравиха, а потребителите изразиха възмущението си с бурни постове в социалните мрежи.

Ямболския ловец на мигранти застана зад думите си и продължи да твърди, че Джино е страхливец и измамник и дори го нарече „мъжка проститутка“. Според него, той разказал още в началото на шоуто своите версии за Джино, но те не били излъчени.

Джино БианкаланаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Споделете мнението си с читателите на LifeOnline.bg

 

Покажи резултати