Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Звездите

Черна статистика! Годината на зарязаните чалга певици

От Мария през Емилия, та чак до Таня Боева – поредица от раздели за поп фолк певиците

Черна се оказва настоящата година за представителките на попфолк бранша. От началото на 2017 г. до сега 5 от любимките на народа изживяха крах в личен план, като бяха изоставени от половинките си. И тъй като някои от тях са мъже с доста завидни финансови възможности, сега, при тяхната липса, се очаква сериозно да пострада кариерата на фолкаджийките, пише ПИК.бг.

Мария и Гущеров

Крак в серията от чалга раздели повлече Мария. Звездата на "Пайнер" сбъдна прогнозите на хейтърите си, че бракът й с милионерския наследник Християн Гущеров няма да изтрае дълго и няма и две години след подписа им, сем. Гущерови в момента чака съдът да разформирова съюза им.

Въпреки този развой в семейните си отношения Мария продължава да демонстрира висок стандарт на живот - пътува редовно с дъщеря си Марая до скъпи дестинации, а за последното си видео "Червеният картон" заведе 10-членен екип чак в Италия. Из лекия жанр се мълви, че зад всичкия този разкош стои мастит бизнесмен, който редовно спонсорира чалга проекти и който във всеки един момент може да врътне кранчето на Мария и тя отново да остане без мощна финансова подкрепа.

Емилия и Коко Динев

Годината не започна щастливо и за колежката й в "Пайнер" Емилия. Раздялата на миловидната блондинка с Коко Динев дойде като гръм от ясно небе, най-малкото защото през есента двамата се сдобиха с втора рожба - Мира. Под сурдинка чалгаджийки коментират, че проблемите в семейството не били от вчера, а надеждите Мира да донесе отново мира в брачното ложе на родителите си не се оправдали. За Динев, който от години е в бизнеса с хазарт, това е третата неуспешна връзка с фолкдива след брака му с Анелия и Нелина преди нея. Емилия пък в момента е в началото на нова връзка, също с бизнесмен, чието име много скоро ще се разбере.

Таня Боева и Мишо Бургуджиев

След 18-годишен брак се разпадна и семейството на Таня Боева и Мишо Бургуджиев. Именно композиторът създаде най-големите хитове на жена си и побутваше кариерата й, която в последните години доста замря и дори по-младите чалга фенове изобщо не са чували за Таня Боева. Във фолкгилдията вече се коментира, че причината за семейната драма всъщност е друг мъж - с няколко години по-млад от Таня.

Кали и Владо

Наскоро и майката героиня Кали призна, че за сетен път е без половинка до себе си. Изпълнителката на шлагера "4-4-2" бе изоставена и от третия си мъж Владимир. Ако се вярва на самата Кали, по-младият от нея мачо се изнесъл в друго жилище, тъй като да гледа 3 момчета, две от които от други бащи, му дошло нанагорно. Не е тайна, че синове №1 и №2 на Кали са от първия й мъж Иван и от Антон Краус.

Преслава и Фики

Сърдечен провал изживя през пролетта и Преслава. "Златната кокошка" на Митко Пайнера бе насилствено разделена от колегата си Фики Стораро. След двугодишна тайна връзка изпълнителят на „Издислав“ и Преси точно обмисляха да афишират официално любовта си, когато се намеси родата на Фики. Не е тайна, че в стораровците тече турска жилка, затова по-възрастните настояли да бъде сложен край на тази любов, а Фики да бъде венчан за мюсюлманка.

Мариана Попова и Ханес

Жертва даде и една представителка на попсцената. Италианският баровец Ханес реши да сложи край на връзката си с Мариана Попова. Любимката на Георги Първанов залитна безнадеждно по актьора Веселин Плачков, а вече върви слух, че смята и да мине под венчило с него - нещо, което не стори с бащата на дъщеря си - сомелиера Ханес. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати