Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Риалити

Фейсбук изригна срещу вечно надрусаната Макавеева (коментари)

Черешката на тортата
Снимка: НОВА

„Тъпо и неадекватно“, „Надрусана ли е или пияна?“, „Самозабравила се аматьорка“, са малка част от определенията по адрес на новоизлюпената актриса

Социалните мрежи врат и кипят срещу участничката в "Черешката на тортата" Снежана Макавеева. Актрисата провокира топ фризьора Кристиян Капанов, който постна снимката й и написа: "Тъпо". "Не бих го изтърпяла това и за две минути", възкликва актрисата Нона Йотова. 

Оказа се ,че била актриса? Държа се много просташки. Избягвам да гледам, но се случваше, диви се Капанов в социалната мрежа. И допълва: Чудеше се къде да си сложи краката на масата, за да е по оригинална. Да изпие повечко алкохол, за да прикрие простотията ... даже не си поставих за цел да запомня коя е. Тя е уникално тъпа и алкохолизирана. И вечно пияна.

Тъпа грозна и невъзпитана, възкликва потребителка на мрежата и допълва: Чудя се дали е пияна или друсана.

Тъкмо това коментирах, чудя се как я търпят такава и с това неадекватно поведение!, допълва друга.

Снежана Макавеева

Макавеева вече успя да разбуни духовете с чутовна простотия, изръсена от нея в национален ефир. Надутата блондинка се изложи публично, като омаловажи успехите на една от легендите на българския волейбол Владимир Николов в един от епизодите на "Черешката на тортата". 

Черешката на тортата

Черешката на тортата

Снежана Макавеева, Владо Николов

Манекенката и актриса бе домакин на останалите звездни участници в предаване - Жени Джаферович, Димо Алексиев и Глория Петкова от "ВИП Брадър". През цялата вечер самовлюбената Макавеева демонстрираше пренебрежително отношения към именития ни спортист, а накрая "закопа" себе си с въпроса "Ти играеш ли някъде или си бил известен преди 10 години?". 

"Фейсбук" настръхна срещу неадекватното поведение на Макавеева, а в страницата на "Черешката" доста зрители се усъмниха, че е на "весели вещества".

"Потресен съм как е възможно новоизлюпените "артисти", които са снимали един сериал, един филм и две реклами да имат такова самочувствие?!? Освен това, как може да си артист и да говориш с тези паразити - "ше", "ся", "дет". Ти коя си и как стана известна? С актьорски умения не е със сигурност, защото нямаш даже наченки от тях. Била 3 месеца в Япония и се върнала с повече знания от учителя си... Поредната надрусана булевардна принцеса. Умираме да правим глупаците известни... Изключително противно и невъзпитано момиченце с явен афинитет към свинете - то не бяха "свинщини", не беше "помийка", не беше "кочина" - недопустимо! Да се върне в кочинката си, да си завре там грозната зурличка и да не се излага...", беснеят срещу представянето на Макавеева в "Черешката" фенове на предаването. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати