Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Клюкарник

Анита Мейзер се оказа съдружник на Хю Хефнър! Какви дивиденти получава от Плейбой? (видео)

Елза Парини отново коментатор в „Жълтите новини“ на ПИК ТВ

Печално известната Анита Мейзер се оказа съдружник в порно империята на споминалия се наскоро Хю Хефнър. Варненската сексбомба, която се раздели с лъскавия си живот и заживя в Сливенския затвор, е акционер в "Playboy Enterprises" - компания на Хефнър, базирана в Бевърли Хилс, Калифорния.

Това разкрива в студиото на ПИК TV колоритната Елза Парини, която след морската си ваканция, продължила цяло лято, се завръща като светски коментатор в светско предаване "Жълтите новини".

"Анита притежава една почетна акция в корпорацията на Хю Хефнър. Преди няколко години й я подари бизнесменът Димитър Желязков, но не Митьо Очите", признава Елза. Парини от години е близка с най-известната арестантка в затвора в Сливен, която чака развой на делото за убийството по непредпазливост на половинката си - културиста Николай Димов.

Има ли дивиденти Анита Мейзер от тази 1 акция в "Playboy Enterprises", ще научите от коментарната рубрика "Да начешем езиците" с Елза Парини.

И още, вижте отговорите на главния редактор на LifeOnline.bg на въпросите: Има ли шансове Цуни с Мария? На къде върви Кариерата на Мария Илиева? Подробности от сватбата на Маги и Георги Сидерови, плю още новини и слухове от светския живот в столицата. 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати