Alternative Media Group sofiautre.bg varnautre.bg plovdivutre.bg burgasutre.bg starazagorautre.bg dobrichutre.bg blagoevgradutre.bg plevenutre.bg velikotarnovoutre.bg ruseutre.bg bulgariautre.bg lifeonline.bg sportonline.bg
Меню

Избрани новини

Пикантерии

Алекс Раева благодари на бившия си за шамарите

Сега тя твърди, че е намерила щастието

Поредица от неуспешни връзки и редица болезнени уроци предшестват личното щастие на Александра Раева, която този септември ще навърши 38 години.

Сега тя най-сетне изживява голяма, щастлива любов. За нея тя призна преди време, но предпочете да не разкрива самоличността на новия мъж до себе си. Тогава каза само, че е малко по-голям, познавали се отдавна, но в един момент се преоткрили. 
„За първи път се чувствам сигурна! Спокойна съм, улегнала в тази връзка”, откровена е Алекс, която освен певица, е и неизменна водеща на „Х Фактор” заедно с Мария Игнатова.

Мисля, че аз не съм била зарязвана, ако така може да се каже. Но това не означава, че не преживявам нещата. Аз не си тръгвам защото някой ми е изневерил или нещо се е случило, а просто защото съм осъзнала, че просто не мога да бъда с този човек. Няма да ми е добре занапред, т.е. аз си тръгвам в един момент, в който все още обичам човека, и тогава е трудно. И във всичките ми връзки общо-взето е така”, откровена е Алекс Раева.
Изключение може би е връзката, предшестваща тази с диджей Дончо. Певицата имаше отношения със столичния бизнесмен Камен Атов, а след раздялата им призна, че е била жертва на непрестанен психически и физически тормоз.

„От тази връзка произлезе дайвинга… и много уроци. Много съм му благодарна, дори и за шамарите – буквалните и не буквалните, защото това учи на много. Разбира се, ако можеш да си извадиш изводите от тези неща”, споделя певицата в пълно противоречие с поддръжниците на Истанбулската конвенция.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя е по-добрата водеща?

Николета Лозанова или Венета Райкова

 

Покажи резултати